Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una experiència transparent i còmoda a l'hora de navegar per la nostra web. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Pots canviar la configuració i obtenir més informació. Més información

Creative Commons

  

Els textos, moltes de les imatges i il·lustracions publicats a +1 tenen llicència Creative Commons, és a dir, pertanyen als seus creadors, encara que és possible compartir-les amb certes restriccions, resumides aquí.

 

En definitiva, tot el que apareix a +1 pot ser utilitzat en altres suports, sempre que se’n citi l’autor i la pàgina de procedència.

 

Lògicament, no tenim cap problema en què el que s’ha publicat a la nostra revista circuli i es converteixi en vox populi; és més, estem encantats de que així sigui, però agraim molt sincerament que qui utilitzi alguna de les nostres publicacions en reconegui l’autoria i la font d’on ho han tret (és a dir, el nostre web). En cas que la publicació persegueixi una intenció comercial, agrairíem, també, que ens ho faci saber, a través de l’adreça sumanthistories@uic.es, la persona interessada: ho estudiarem i en direm alguna cosa.

 

Encara que el Consell Editorial no comparteix necessàriament les opinions dels/les autors/es, sí es fa corresponsable del seu contingut, però no dels comentaris. Animem a tots els lectors a comentar els articles, sempre cuidant la qualitat i el savoire faire del que escrigui, respectant l’opinió dels altres i la integritat de cada persona. Els comentaris seran moderats.

 

Privacitat i protecció de dades

 

En compliment de la LOPD 15/1999 i de la LSSI-CE 34/2002, INFORMEM la persona interessada que les dades de caràcter personal que facilita, inclosa l’adreça electrònica, i que resulten necessàries per a la formalització, la gestió administrativa, la resolució de consultes que es puguin plantejar, com també l’execució i el desenvolupament de la relació acadèmica que la persona interessada manté amb la UNIVERSITAT INTERNACIONAL DE CATALUNYA, Fundació Privada (d’ara endavant, UIC Barcelona), s’incorporen en un fitxer automatitzat la titularitat i la responsabilitat del qual corresponen a UIC Barcelona.

 

La persona interessada pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les seves dades a l’adreça electrònica datos@uic.es, o bé mitjançant una carta adreçada a la Universitat Internacional de Catalunya (Immaculada, 22, 08017 Barcelona).