Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una experiència transparent i còmoda a l'hora de navegar per la nostra web. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Pots canviar la configuració i obtenir més informació. Més información

Qui som

  

+ 1 és la publicació de la Universitat Internacional de Catalunya que busca aportar un petit gra de sorra al nivell professional, cultural i humà de la societat. Hi contem històries, a partir de què passa en el nostre entorn més immediat (UIC Barcelona), i enllà dels Campus universitaris; busquem que el protagonisme siguin les persones i, en la mesura del possible, donar-los veu. No només de la universitat, sinó també de qui ens sembla que tenen res a dir i que aportar. Sumar històries.

 

+1 segueix l’estela de Newsuic, que va néixer amb el propòsit de ser una escola de periodistes per a l’alumnat que busca l’excel·lència professional. Hi col·laboren professors o altres professionals externs a la nostra universitat. No pretenem ser una publicació científica, però sí ens agradaria posar la ciència que surt de les nostres aules, despatxos i laboratoris a l’abast de la mà de qualsevol amb esperit universitari, és a dir, amb fam de saber i de cerca de la veritat.

 

A +1 busquem, per tant, aprendre dels altres, escoltant i escrivint –amb l’escriptura de la paraula i de les imatges– les seves històries i que, en la mesura del possible, aquest apassionant repte –dur, de vegades; divertit, quasi sempre–, us el transmetem, els nostres lectors, que sou, també, part important d’aquesta revista i sempre escoltarem els vostres comentaris.

 

Equip de direcció +1

 

 

Jaume Figa i Vaello, director (@jaumefv). Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Navarra. Doctor per la Universitat Internacional de Catalunya, amb la tesi titulada: “La amistad en el cine de Pixar. La noción aristotélica de amistad como clave de análisis cinematográfico”. Guionista de ràdio durant la carrera i poc després, i guionista, també, en una productora de dibuixos animats. Avui, col·laborador entrevistador i articulista en diferents mitjans de comunicació escrits. Blogger i amant del cinema. Redactor en cap, primer, de Newsuic (la gènesi de +1) i director des de gener de 2012. Avui, director de +1.

 

 

Consell editorial

 

Tot i que no estan en el dia a dia de +1, aquest consell sí n’és una part important i el forma la resta d’equip del departament de Direcció de Comunicació de UIC Barcelona.

 

Elena Castellarnau (directora de comunicació); Nuria Meseguer (comunicació corporativa); Anna Carreras (web); Xavi de la Fuente (social media i xarxes socials); Roser Freixa, Núria Garí i Mónica Paisal (àrea de marca); Marcos Doespiritusanto (comunicació Arquitectura); Marta Sánchez (facultats Campus Barcelona); Marta González (facultats Campus Sant Cugat).

 

Comitè científic i acadèmic

 

Aquest comitè és com “l’observatori +1“: un grup d’investigadors de UIC Barcelona que avala el contingut acadèmic d’aquesta revista i, concretament dels articles “A fons”. Tots ells són professors doctors d’aquesta universitat i de disciplines molt variades, des de l’àmbit de la Salut, fins a les Humanitats, passant per a l’Arquitectura, l’Educació, el Dret i l’Empresa.

 

Josep Argemí, Albert Balaguer, Marta Elorduy, Pedro García del Barrio, Lluís Giner, Frederic Marimon, Cristina Monforte, Toni Mora, Judith Urbano, Pere Vall.

 

Consell assessor

 

“Sumant històries”: és el “paraigües” de la revista +1.La suma de les petites històries és el que ens fa grans. UIC Barcelona –i el món sencer– és la suma de moltes petites històries. Per aquest motiu, el consell assessor té la tasca de –com diu el seu nom– assessorar a l’equip +1 sobre possibles temes per treballar a la revista. Són gent de UIC Barcelona –tant professors com personal no docent dels dos Campus– que, des de la seva “talaia professional” (el coneixement que tenen del dia a dia de la seva facultat i/o departament), poden conèixer de primera mà aquestes històries. La finalitat d’aquest consell és, en la mesura del possible, implicar a tota la comunitat universitària.

 

Equip de redacció

 

Els redactors habituals.

 

Salvador Aragonés, Enrique Banús, Néstor Company, Sergi Dòria, Jaume Figa, Javier Heredia, Ignasi Guerrero, Santi Gilabert.

 

Sumant històries